HTML

Egyik kicsi másik pici

Életünk.

Friss topikok

  • zsopicur: @triszt: ja igen tenyleg. amugy a nagykovet azt magyarazta h a fovarost ok ugy hivjak h buganda de... (2018.10.23. 21:12) Project Woche+SPZ

Címkék

Öszi szünet+kirandulas

2018.10.08. 08:20 zsopicur

Nos elkezdödött az öszi szünet, meg gözerövel a programgyartas is a picikkel. A heten eleg sokat logtunk az Elisabethtel meg az anyukajaval együtt elmentünk pl a Belantisba ahol jo rossz idöt sikerült kifognunk, de azert a picik igy is felültek vegül majdnem mindenre. Voltunk meg minigolfozni, meg at is mentünk csak ugy jatszani, meg ök is atjöttek, ugyhogy volt nagy boldogsag. Penteken elmentünk Erfurtba, ott tettünk egy kis setat a belvarosban, Aron behisztizett, hogy neki be volt igerve egy fagyi, ugyhogy gyorsan ettünk egy fagyit aztan en mentem enekelni, ök meg tovabb a szallasra. A szallas nagyon tuti volt, kar, hogy csak olyan keveset maradtunk. Masnap Gaborek begyüjtöttek es mentünk a Baumkronenpfadra, ami elegge tele volt emberrel a jo idöre meg szünetre valo tekintettel. Az egesz nagyon szep es gyerekbarat, a tavolsagok is, meg utközben is minidg van valami kis erdekesseg, vagy egy tabla amit lehet tekergetni vagy talalos kerdesek stb. Utana bementünk a centerbe is, ez egy nagyon jopofa kis muzeum. Az egyik reszen at kell menni egy "zsugoriton" a föld ala, vannak ilyen para fenyek meg hangok na es akkor lezsugorodtal bogarmeretüre es felfedezheted mi van a föld alatt az erdöben, aztan kifele megint van egy gep, hogy normal meretü legyel. Aron csomoszor megkerdezte hogy tenyleg lezsugorodtunk e XD. Utana meg van egy resz ahol vannak videok, interaktiv felületek, sok sok erdekesseg, maszasi lehetöseg orias bogarak között, meg minden fele függöhid, es a kedvencünk az orias madarfeszkek ahol ha hozzabujsz a tojashoz hallod ahogy mesel :).  Utana elmentünk egy maszoparkba, ahol 3 oran at masztunk. Elsönek nagy naivan befizettük a piciket, aztan rajöttünk, hogy ez igy nem fog menni, mert ezeket a csigakat, biztosito köteleket stb nem tudjak ök atrakni, meg van ahol fel sem erik, szoval befizettük Gabort is. De meg ugy is eleg lassahaladt a dolo es meg minidg több volt a szarakodas mint a maszas, ugyhogy az lett a vege, hogy maszott az egesz csalad, igazi csapatepites :D. Azota is izomlazam van, de jo volt nagyon. Vasarnap elegge elromlott az idö, de azert meglatogattuk a Hainichban oly hires vadmacskakat. Hat volt összesen 3. (na jo a 4. par hete halt meg sajnos) meg megneztük az etetesükt. Hat Morris 2.0. :) Mindenesetre az esely arra hogy a szabadban lass eg yilyen dögöt meghozza nappal nulla. Piciket azert megihlette, mert egybyöl aktivaltak a vadmacska eröt es a kis 1, 5 km-es turat mar vadmacskakent nyomtak, na ennek a vegen is volt egy maszojatszter, hogy teljes legyen az öröm. Hazafele Aron azt mondja, volt a nap amikor anyat elhagytuk, a nap amikor mentünk a Baumkronenpfadon, meg a vadmacskasnap XD. A giftshopban meg persze ment a vegyük meg ezt meg azt meg plüssvadmacskat meg anyamkinjat, mondom Akosnak nem. Akos: mirt nem Mert nincs nalam penz. Akos: O....kartyaval lehet fizetni?

Szombat este picik nagyjabol mar akkor aludtak amikor betakartam öket, de mi is kifingtunk:). 

Most ujra itthon es a heten elvileg nagyon szep idö lesz. Van itt nem messze egy indoor maszopark, oda elvileg elmegyek majd velük, csak fel oranyira, meg lehet megint minigolfozni, meg ilyesmik. a kirandulasrol a kepeket itt lehet megtekinteni: 

https://drive.google.com/open?id=1-UoyStKKwOzjtP0gELQxTAcorZ5vGX5r

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketkisnyuszi.blog.hu/api/trackback/id/tr1514288285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása