HTML

Egyik kicsi másik pici

Életünk.

Friss topikok

  • zsopicur: @triszt: ja igen tenyleg. amugy a nagykovet azt magyarazta h a fovarost ok ugy hivjak h buganda de... (2018.10.23. 21:12) Project Woche+SPZ

Címkék

Kis müveszek

2016.10.13. 09:38 zsopicur

Most, hogy öszi szünet van kicsit nyugisabban telt az elmult ket het. Picik nagyon rakapcsoltak a müveszi enjük kifejezesere, ujabban mig Aron rajzolgat addig Akos gitarozik es enekel :D nagyon cukik tiszta hippitanya. Hetvegen voltunk a Noe barkajaban hat azt persze nagyon elveztek utana nem nagyon kellett öket altatni. Nagyon cukik okosak szofogadok, Aron is leszokott a reggeli hisztiröl is, este is okosan lefekszenek többnyire. Azert persze a hülyesegre is jut idö neha, mig elmentem a fogorvoshoz arra mentem haza h Akos levagta MAR MEGINT Aron hajat meg a sajatjat is. Utana persze tagadtak mindent de hat en sem ma születtem, ugyh szembesitettem öket a bizonyitekokkal es Aron sirva közölte h nem az ö ötlete volt, mondtam hogy de hat nem is szolt ugyhogy ö is bünreszes. Akos beismerö vallomast tett a büntetes pedig az esti mese elmaradasa volt. Rögtönitelö birosag. Persze azert vetitettem diakat :). Megjött a nagggyon cuki kis mellenykejük is es a mosogep is (150 Euro goodbye). Meloval minden okes Gabornak is meg nekem is, nalam most csak 4 gyerek van sajnos de annyira nem is sajnos mert tökre beszoktak es nagyon nagyon jofejek szoval tiszta beke es nyugalom van ami mar elegge kellett...Varjuk ma nagyon a karacsonyt tudom meg messze van de mar annyira vegül is nem is :). Aron közölte h a Telapo es a Jezuska nem letezik, mert nem latta öket de aztan persze sorolta h mit hozzon nei a telapo meg a Jezuska.....Addig is lesz emg Haloween is :) majd elmegyünk velük hazalni egy par szomszedhoz. Ezen a hetvegen lehet hogy elmegyünk a Mayaba mert megnyilt az uj gyerekreszleg es kivancsiak vagyunk meg eleg rossz idö is lesz ugy nez ki....Hetfötöl meg kezdödik megint az uszas, zenesuli, sport minden. Tegnap voltak megint logopedusnal azt mondjak hogy nagyon ügyesek. Ma hallottam Aront nemetül beszeletni az ovonenivel es eleg jol tolta. Arrol magyarazott h uj cipöje van mert a regi tul kicsi lett mert a laba tul nagy, :)

Puszi mindnkeinek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketkisnyuszi.blog.hu/api/trackback/id/tr2211801457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása