HTML

Egyik kicsi másik pici

Életünk.

Friss topikok

  • zsopicur: @triszt: ja igen tenyleg. amugy a nagykovet azt magyarazta h a fovarost ok ugy hivjak h buganda de... (2018.10.23. 21:12) Project Woche+SPZ

Címkék

Akos ovis lett!

2014.08.25. 12:36 zsopicur

Tul vagyunk az elsö napon, Akos kicsit felenk volt de nagyon jol vette, nem sirt meg semmi igaz meg csak 3 orat volt ott. A Montessoriban nicnsenek hagyomanyos jelek csak geometriai formak, igy Akos piros negyzet lett. Meg semmi sincs ami egy normalis oviban ugyh elegge farkastörvenyek uralkodnak. Na itt tuti h Akos meg fog edzödni. Holnap mar ott is ebedel. Mar nagy elöszeretettel hasznalja ott is a wc-t es persze kezmosas! Mar meg is mutatta a jelet. Az udvar szep nagy, Akos felmaszott egy fa hajora es azt kormanyozta fel oraig, ezt el is meselte (nem tudta h bentröl latom) kepek: 

http://ovi.rhythmsophie.fotoalbum.hu/

http://ovi.rhythmsophie.fotoalbum.hu/

tovabbi hireink között szerepel meg hogy Akos mar nem cumizik, Gabor ki is dobta. Nem nagyon erintette meg a dolog Akost. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketkisnyuszi.blog.hu/api/trackback/id/tr186633387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása