HTML

Egyik kicsi másik pici

Életünk.

Friss topikok

  • zsopicur: @triszt: ja igen tenyleg. amugy a nagykovet azt magyarazta h a fovarost ok ugy hivjak h buganda de... (2018.10.23. 21:12) Project Woche+SPZ

Címkék

A boldogsag kek madarkai

2016.10.18. 10:05 zsopicur

Mind a ket picinek van egy - egy madaras matricas füzete es minden este ha okosak voltak kapnak egy josag madarat amit beragaszthatnak :D tökre imadjak. Aron nem nagyon szeret elpakolni emg szot fogadni, ugyhogy föleg miatta kezdöödött ez a törtenet mert nem nagyon szeretek büntetni inkabb a motvacioban hiszek :). Akost epp elegge motivalja minidg a megfelelesi kenyszere de Aron magasrol tojik ra hogy en ideges leszek mert tudja hogy majd megnyugszom meg szeretem igy is ugy is mit izgassa akkor ö ezen magat. 

Mivel Aron amugy ugye orvos akar lenni ezert sokat olvasok most nekik ebböl a gyerek lexikonbol es nagyon elvezik Akos is, hogy mi van a verünkben, hogy lelegzünk, hogy ver a szivünk, mi lesz az etellel amit megeszünk (ez a kedvencük nyilvan mert uj kilatasba helyezte a kakilast :D) stb.

Tegnap az uszason Akos nagyon nagyon ügyes volt mint minidg, lattam rajta h neha panikol de nem sirt kitartott jol megdicserte az edzö is meg en is, nagyon büszke volt magara. Most mar be tud ugrani egyedül es kiuszni a masik oldalon teljesen egyedül, mindenfele segitseg nelkül. Na de Aron...hjajj. oke kicsi emg fel a viztöl meg fel mindentöl, de....jajj....hat ö ugyanazt csinalja mint a legelsö oran :D boldogan köröz a rudon. Az a baj h ö itt is csak megint le*zarj, hogy az a lenyeg, hogy megtnauljon uszni, ö azt mondja ö ugy uszik es kesz. Esze agaban sincs :D Aron iszonyuan makacs, de hat ismerek meg par ilyen embert a csaladban. Akos sem szent azert (de közel van hozza :D ) Akos meg nem tud vesziteni. Pl. minden reggel futnak a kocsitol az oviba es Aron gyorsabban fut, ugyhogy altalaban leelözi Akost aki tök kiborul elkezd üvölteni sirni meg üvöltözni hogy AROOOON MONDANI AKAROOK VALAMIIIT, de persze nem akar modnani semmit csak azt akarja, hogy Aron varja meg, aki nem varja meg, es akkor BUMM atomhiszti :D Egyszer mikor latta hogy nem eri utol Aront akkor visszahuzta Aront a kapucnijanal fogva es Aron eleg nagyot perecelt, na akkor leszidtam, termeszetesen tök kiborult de azota legalabb nem rancigaljak egymast. A tarsasoknal detto :D Azon mindketöt nagyon jot mulat amikor a macska megeszi apa egeret de ha az öveket akkor drama ;D. Hetvegen megnezhettek a Csipkerozsikat, elsönek is azon röhögtem, hogy fözes közben latom hogy Aron kijött....Kerdezem Aron felsz a boszorkanytol? Igen. AAkkor vidd a macid. Nem sokkal ra jön Akos is a macijaert. A vege fele tudom, hogy van egy para jelenet, ugyhogy gondoltam rajuk nezek, jaj olyan cukik voltak XD, mindkettö a fotel möge bujt es onnan leste az esemenyeket a macival a kezükben :D. Utana szkajpoltak a nagyival es nagyon megnditotta öket a mese mert non stop azt hallgattuk, hogyan nyiszaljak el a sarkany torkat, emg pocakjat, meg felvagjak apro darabokra :D tiszta horror. A szerelmi szal öket nem erdekelte, viszont a Fülöp herceget embernek hivtak XD. Hat jött az EMBER es csinalt ezt meg azt :D.

Aron tegnap reggel, szolok neki, hogy Aron raültel a pulcsidra. Aron jaa azt hittem h egy szek. (??) Akos sohajt, forgatja a szemeit: te mindig azt hiszed Aron... Az eneklesben az egyszer egy kiralyfi mellet most a popo waschen tovabbköltött valtozatai a HIT, Aron pl kuki waschen-t is enekel :D

Es aki emg nagyon nagyon cuki hat az a Morris szörny :D Majdnem minden este szoktunk egyet tarsasozni, az egesz csalad, es minden ilyen alkalommal Morris is odaül :D. Ugyanugy a vetitesnel vagy az eneklesnel. Morris jön es odafekszik. Minden reggel mikor megyek be a picikhez jön ö is es minidg akkor eszik amikor mi is, ez a legcukibb nem szeret egyedül enni :D. Ha mi eszünk ö is elkezd ropogtatni.Egyaltalan nem tolakodo de miindg mindenhol ott van ahol törtenes van. Gabor ZSENIALIS cica-ablak talalmanyat pedig nem gyözöm eleget dicserni. Fantasztkus.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketkisnyuszi.blog.hu/api/trackback/id/tr7511817781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása