HTML

Egyik kicsi másik pici

Életünk.

Friss topikok

  • zsopicur: @triszt: ja igen tenyleg. amugy a nagykovet azt magyarazta h a fovarost ok ugy hivjak h buganda de... (2018.10.23. 21:12) Project Woche+SPZ

Címkék

Igazan öszi vasarnap

2016.10.05. 12:33 zsopicur

Vasarnap  Oktober 2. an elutaztunk a Hegedüs Andras bacsihoz es Kriszta nenihez. Gyönyörü szep idönk lett delutanra pedig meg zuhogott amikor mentünk. Amig vartuk az Andrast addig csomo tarsasoztunk a picikkel aztan ebed utan mentünk kirandulni meg piknikezni meg sarkanyt eregetni. A sarkany eregetest szerintem mi meg jobban is elveztük mint a picik de persze nekik is nagyon bejött :)Az egyetlen banatuk az volt föleg Aronnak, hogy azt hitte ott alszunk es nagyon maradt volna estere is :).Aron igazi turamano minden gyökerre felfut minden lyukba benez, imad kirandulni, Akos az inkabb szenved :D h jajj faj a laba...jajj elfaradtam...mikor erünk mar oda....:D de azert kitart ö is altalaban. Remelem lesz emg ilyen szep idönk, addig is rendeltem nekik nagyon edes kis kötött mellenykeket gyapjubol :) Most ket het iskola szünet van, ugyh ket hetig nem lesz se uszas, se sport se zenesuli se semmi, de utana folytatodik. Logopedus az van igy is ugy is, es matol Aron is jarni fog, mar nagyon izgatott. Annyira aranyos, hogy Akos akarmilyen logopedusnal van a vegen amikor kap egy jutalomgumicukrot minidg mondja h "und einz für mein Bruder" es viszi Aronnak es hazaig szorongatja :). Egyszer nem kapott se Akos se Aron mert elfogyott es Aron konkretan tök kiborult es szamon kerte h Akos nem vitt neki :D. Jaj az is vicces volt, nezik a meset, mar mint Akos nezne de Aron valami non stop magyaraza, Akos meg: Aron, nem erdekel, nezzük a meset. :D. Meg amikor probalja nevelni Aront h Arooooon pakolj össze!! Aron pakolj amr egy kettö!!! AROOON aaaaaaa anya Aron nem pakol!!! Es minden reggel elköszönnek a Morristol h tschüß Morris jo kiscica legyel :). Kerdezi Aron, az Andras bacsi mivel foglalkozik? Mondom neki h orsvos. Mint en? Mondom nem, igazi orvos. XD. Amikor kirandultunk volt egy kut az erdöben es mondtam a piciknek h lehet kivanni, kerdezem, na Aron mit kivansz? Azt kivanom h orvos legyek es elvegezzem az orvosi egyetemet :D Hat Gabor nagyon vigyorgott. Akos pilota szeretne lenni tovabbra is. Akos talalt valamilyen prospektust a korhazban amig vartnk, voltak benne mütösök. Kerdezi h azok fogorvosok? Mondom nem azok mütenek. Akos es egy kisgyereket mütenek? Mondom h lehet de lehet hogy egy feflnöttet. Akos: azt hiszem kisgyereket. Meseltem neki akkor picit a mütetekröl, Akos elsö kerdese: anya engem mar mütöttek? :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketkisnyuszi.blog.hu/api/trackback/id/tr5111770939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása