HTML

Egyik kicsi másik pici

Életünk.

Friss topikok

  • zsopicur: @triszt: ja igen tenyleg. amugy a nagykovet azt magyarazta h a fovarost ok ugy hivjak h buganda de... (2018.10.23. 21:12) Project Woche+SPZ

Címkék

Tavasz?

2013.03.12. 08:27 zsopicur

Mindenesetre itt tombol a tel. Szakad a ho es meg is marad. Ezentul ekezet nekul fogok irni, mert vettunk egy uj lap topot, nagyon nagyon szuper ezt leszamitva:)

Megvolt Akos nevnapja, atadtuk neki az udvozleteket, Aron pedig ma 7 honapos. Itt volt ugye a Hege ami nagyon jo volt, Merseburgban remekul ereztuk magunkat, volt kaja, pia, penz, virag, minden ami kell :) Ugy tunik a Husvetot a Valdieknal fogjuk tolteni, aminek nagyon orulunk, Akos ha szebb ido lesz majd rabolhat ott feszket az udvarban. Jovo hetvegere nincs semmi terv csak a pihenes, utana pedig Gabor szulinap, amit Lipcseben fogunk unnepelni, elotte atjon a Martin meg a Saskia, eszunk unneplunk stb aztan egyutt at Lipcsebe a Honkz Tonk Festivalra aminek en is reszese vagyok. Tesyek fel videot a picikrol, Aron is mar maszik ahogy latjatok, megallithatatlan. Erdekes hogy Akos inkabb haton szeretett lenni ennyi idesen is es o nem csinalta ezt a hintazast soha, meg sokkal sokkal kesobb kezdett el kuszni mert o ugye gurult! Maszni meg nem is maszott, csak miutan mar jart is. Aron meg inkabb hason szeret lenni, nem gurul, de eleg hamar rajott hogy haladhat elore ugye. Teszek majd meg fel kepeket is, Akos legujabb tudomanya a gonosz nezes...nem tudom honnan jott de eleg sokszor csinalja :) A videonal az elso percnel van ilyen felirat de eltunik ne izguljatok:  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketkisnyuszi.blog.hu/api/trackback/id/tr435129078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása